Taş Tüy ve Denge 3 Dekoratif Kanvas Tablo dkmr459
Dekoratif kanvas tablo sevenler için hazırlanan “Taş Tüy ve Denge 3 Dekoratif Kanvas Tablo dkmr459”, yaşam alanlarına tarzı olan bir dokunuş katar.
Nerelerde Kullanılabilir?
- Antre ve Koridor: Antrede seçilecek bir tablo, eve girenlerin göreceği ilk dekor öğesi olarak evin tarzını özetler.
- Çalışma Odası ve Ofis: Çalışma odası ve ofislerde kanvas tablolar mekâna ilham veren ve profesyonel bir karakter katar.
- Yatak Odası: Yatak odasında sakin temalı kanvas tablolar dinlendirici ve kişisel bir atmosfer oluşturur.
Renk Uyumu
Beyaz, krem ve açık gri gibi nötr duvarlar hemen her tabloyla uyum sağlar. Renkli bir duvarda ise tablodaki renklerden en az birinin duvar tonuyla bağ kurmasına dikkat edin.
Ölçü ve Yerleşim Önerisi
35x50 cm, 50x70 cm ve 70x100 cm seçenekleri arasından seçim yaparken tablonun genişliğini, altındaki mobilyanın yaklaşık üçte ikisi olacak şekilde belirlemenizi öneririz. Kararsız kalırsanız 50x70 cm çoğu duvara uyum sağlar. Mobilya üzerine asılacaksa alt kenarı mobilyanın 20-30 cm yukarısında bırakmak en dengeli görünümü sağlar.
Ürün görselindeki ebatlar yanıltıcı olabilir. Alacağınız tablonun ebatlarını asacağınız yerde önceden ölçüm yaparak değerlendirmenizi öneririz.
Siparişiniz ardından tablo üretime alınır. Üretime alınan tablo 24-48 saat (iş günü) içinde kargoya teslim edilir.
Kargoya teslim edilen ürünler ardından sistem tarafından kayıtlı eposta adresinize kargo takip ve cep telefonunuza aynı bilgileri içeren bir sms gönderilir.
Birinci sınıf kanvas kumaşa baskı aldığımız tüm tablolarımız kurutulmuş çam şaselere özenle monte edilmektedir.
Baskılarımız HP markalı stüdyo tipi makinelerde yüksek çözünürlüklü görsel arşivimiz kullanılarak hazırlanmaktadır.
Tüm tablolar baskı sonrası verniklenir. Böylelikle renklerin solması engellenir, her zaman ilk günkü renklerini korur.
Tablolarımızı sizlere göndermeden önce koruyucu naylon ile kaplanır. Sonrasında özel üretim kalın kolilerine özenle yerleştirilip kargo aşamasına geçilir.
Tabloların temizliği için yumuşak toz fırçası kullanabilirsiniz. Fırça bulamazsanız yumuşak, kuru bir bezle bastırmadan tozunu alabilirsiniz. Kesinlikle ıslak, nemli bezle temizlemeyiniz.
Tabloları nem, rutubet ve üzerine doğrudan vuran güneşten koruyunuz.
Tablolarımız iç mekan için üretilmektedir. Dış mekanlarda kullanılması uygun değildir.
ATÖLYEMİZDEN ÇIKAN BAZI TABLO ÖRNEKLERİ




